ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Τραγικός θάνατος για 18χρονο στη Γερμανία – Χτυπήθηκε από κεραυνό

Υπέστη θανατηφόρο ηλεκτροσόκ όταν κατέβαινε από την κορυφή Zugspitze

Τραγικός θάνατος για 18χρονο στη Γερμανία – Χτυπήθηκε από κεραυνό

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος στη Γερμανία, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό πολύ κοντά στην υψηλότερη κορυφή της χώρας.

Ο 18χρονος ανέβηκε μαζί με άλλους δύο φίλους του με τον ορεινό σιδηρόδρομο στο Zugspitze το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουλίου και έπειτα συνέχισαν μέχρι τη κορυφή, σε μια ανάβαση περίπου 80 μέτρων, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Independent.

Ο άτυχος νεαρός χτυπήθηκε από τον κεραυνό καθώς κατέβαινε από την κορυφή και υπέστη θανατηφόρο ηλεκτροσόκ, όπως αναφέρει η Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Zugspitze βρίσκεται σε υψόμετρο 2.962 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στις Άλπεις στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.