ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το απόκοσμο ψάρι που ξεβράστηκε σε ακτή της Σιγκαπούρης και βρέθηκε να… κοιτάει τον ουρανό (βίντεο)

Εντοπίστηκε κρυμμένο στην άμμο, τελείως ακίνητο, να περιμένει το θήραμά του

Το απόκοσμο ψάρι που ξεβράστηκε σε ακτή της Σιγκαπούρης και βρέθηκε να… κοιτάει τον ουρανό (βίντεο)

Ένα πραγματικά παράξενο και απόκοσμο ψάρι ξεβράστηκε στην ακτή μιας παραλίας της Σιγκαπούρης, τρομάζοντας όσους το έχουν δει.

Το ψάρι βρέθηκε να κρύβεται στην άμμο, εντελώς ακίνητο, κοιτάζοντας ψηλά προς τον ουρανό. Βίντεο από την τρομακτική ανακάλυψη δημοσίευσε στο Instagram ο Ντένις Τσαν, συγκεντρώνοντας πάνω από 1, 3 εκατομμύρια προβολές και πάνω από ένα εκατομμύριο likes.

Ο ίδιος εξήγησε για την ανακάλυψή του: «Ασυνήθιστο και συναρπαστικό θέαμα, αυτά τα ιδιόμορφα ψάρια θάβονται στην άμμο με μόνο τα κεφάλια τους εκτεθειμένα, κοιτάζοντας φαινομενικά τα αστέρια ενώ περιμένουν το ανυποψίαστο θήραμα.

Είναι παρόμοια με τα πετρόψαρα και τις σκορπίνες, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν επίσης δηλητηριώδη αγκάθια που μπορούν να προκαλέσουν επώδυνα τσιμπήματα».

Το ψάρι που «τρόμαξε» τα κοινωνικά δίκτυα

Αν και το βίντεο έγινε viral, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι η εικόνα του ασυνήθιστου πλάσματος θα γίνει ο νέος τους εφιάλτης. «Αυτός είναι τώρα ο δαίμονάς μου της υπνικής παράλυσης…δεν μπαίνω ποτέ ξανά στο νερό…», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης των κοινωνικών δικτύων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και ο κόσμος με κοροϊδεύει επειδή έχω ψαροφοβία. Κοιτάξτε αυτό το πράγμα. Είναι τρομακτικό σαν την κόλαση», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.