ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τρόμος για οδηγό στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχτηκε γύρω από το τιμόνι εν κινήσει μηχανής (φωτο)

Το ερπετό, δεν είχε γίνει αντιληπτό αρχικά από τον μοτοσικλετιστή, που ευτυχώς κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του

Τρόμος για οδηγό στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχτηκε γύρω από το τιμόνι εν κινήσει μηχανής (φωτο)

Tρομακτικές στιγμές έζησε ένας οδηγός μηχανής στην Ηγουμενίτσα όταν ένα φίδι του τυλίχτηκε στο τιμόνι.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου του 2024 στην Ηγουμενίτσα, όταν ένας μοτοσικλετιστής ήρθε αντιμέτωπος με έναν απρόσμενο «συνεπιβάτη» στο τιμόνι της μοτοσικλέτας του. Ο οδηγός, ενώ επέστρεφε από τη δουλειά του, με μηχανή τύπου Virago, ένιωσε ένα ξαφνικό χτύπημα στο χέρι του.

Κοιτάζοντας εν κινήσει, αντιλήφθηκε ότι ένα φίδι είχε τυλιχθεί γύρω από το τιμόνι, με το κεφάλι του να ακουμπά το χέρι του.

Παρά την αρχική του ταραχή, ο μοτοσικλετιστής κατάφερε να σταματήσει την μοτοσικλέτα με ασφάλεια και να απομακρυνθεί.

Το φίδι, εν τω μεταξύ, τρύπωσε μέσα στη μηχανή. Σύμφωνα με το thespro.gr, που δημοσίευσε τις παρακάτω εικόνες, στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι, με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, κατάφεραν να εντοπίσουν και να απομακρύνουν το ερπετό.

Ο μοτοσικλετιστής, εμφανώς ανακουφισμένος από την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών, ευχαρίστησε τόσο τους διασώστες όσο και, όπως είπε χαρακτηριστικά, «κάποιον πιο πάνω από εμάς», αναγνωρίζοντας την τύχη του να βγει αλώβητος από αυτή την ασυνήθιστη περιπέτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.