Ο Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε τα ονόματα που θα έχουν οι κακοκαιρίες μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2025.

Μέσα από την ανάρτησή του, έκανε λόγο για συνεργασία μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ ακόμη και στις ονομασίες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

«Η λίστα με τα ονόματα που επιλέχθηκαν και θα χρησιμοποιούνται με αλφαβητική σειρά, καταρτίστηκε από κοινού μεταξύ των τριών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών, της Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ, αντανακλώντας το γλωσσικό ιδίωμα των χωρών τους με λατινικούς χαρακτήρες» έγραψε μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

«Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2024-25

Για τη περίοδο Οκτωβρίου 2024-Σεπτεμβρίου 2025, η λίστα με τα ονόματα που επιλέχθηκαν και θα χρησιμοποιούνται με αλφαβητική σειρά, καταρτίστηκε από κοινού μεταξύ των τριών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών, της Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ, αντανακλώντας το γλωσσικό ιδίωμα των χωρών τους με λατινικούς χαρακτήρες και είναι:

Alexandros, Bora, Coral, Daphne, Ermis, Frida, Gerasimos, Hemera, Ido, Julia, Kiniras, Lea, Marinos, Nestor, Ofek, Pelagia, Qesem, Roni, Solon, Tria, Uri, Valeria, Yam, Zoe».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!