ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Θέτει από αύριο σε λειτουργία επτά ειδικά διαμορφωμένους κλιματιζόμενους χώρους

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων ενόψει του καύσωνα που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα τις επόμενες ημέρες.

Επτά ειδικά διαμορφωμένους κλιματιζόμενους χώρους για τη φιλοξενία και προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας) θέτει σε λειτουργία από την Τρίτη 11 Ιουλίου ο Δήμος Αθηναίων.

Οι κλιματιζόμενοι χώροι, που θα λειτουργούν από τις 08.00 π.μ μέχρι και τις 08.00 μ.μ., είναι οι εξής:

  • Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου, Μαμούρη και Δύμης (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108223946)
  • Λέσχη Φιλίας “Η Ανάληψη του Κυρίου» Νέου Κόσμου, Χελντράιχ 15 (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109240403)
  • Λέσχη Φιλίας Βοτανικού, Κοζάνης 4 (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103423716)
  • Λέσχη Φιλίας Κολοκυνθούς, Αίμονος 9 & Άστρους (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105140877)
  • Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου, Αχαρνών 372 ( Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102012334)
  • Λέσχη Φιλίας Κυψέλης Σκύρου & Καυκάσου (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108815877)
  • Λέσχη Φιλίας Αμπελοκήπων, Πανόρμου & Βαθέος (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6459890)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να επικοινωνούν προηγουμένως, είτε απευθείας με τη Λέσχη Φιλίας για την οποία ενδιαφέρονται, είτε με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη 1595, είτε με το τηλεφωνικό κέντρο 2105277000.

Επίσης, για αναφορές για συνανθρώπους μας που είναι εκτεθειμένοι στη ζέστη και χρειάζονται υποστήριξη, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και με το τηλεφωνικό κέντρο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. 2105246515-6 (καθημερινά 09:00 – 15:00)

Ειδική μέριμνα υπάρχει και για τα αδέσποτα ζώα της πόλης. Ο Δήμος Αθηναίων, έχοντας ως προτεραιότητα την φροντίδα και την προστασία τους, έχει τοποθετήσει 150 ποτίστρες στις γειτονιές της πρωτεύουσας, έτσι ώστε οι τετράποδοι φίλοι μας να μπορούν να δροσίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καύσωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.