ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Γιώργος Τσατραφύλλιας για κακοκαιρία: «Σφοδροί άνεμοι και χιόνια στην Βόρεια Ελλάδα»

Αναλυτικά η ανάρτηση του

Γιώργος Τσατραφύλλιας για κακοκαιρία: «Σφοδροί άνεμοι και χιόνια στην Βόρεια Ελλάδα»

Σφοδροί άνεμοι και στην ξηρά για το επόμενο 24ωρο τονίζει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται σημαντική ενίσχυση του χαμηλού “BETTINA” .Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι από σήμερα το μεσημέρι μέχρι αύριο το μεσημέρι οι άνεμοι θα είναι σφοδροί και στην ξηρά .Μεγάλες εντάσεις και στην Αττική κυρίως στην ακτογραμμή Πειραιάς -Σαρωνίδα -Σούνιο -Αρτέμιδα (από το απόγευμα ).
Επίσης από σήμερα τη νύχτα σε Πατραϊκο – Κορινθιακό – θερμαϊκό (Βαρδάρης ) και στα νησιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Ακόμη σήμερα τη νύχτα χιόνια σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας και εντυπωσιακή πτώση θερμοκρασίας από βορρά προς νότο όπως έχουμε πει. Αποκλιμάκωση την Κυριακή το απόγευμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.