ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η κακοκαιρία «σάρωσε» την Κω – Έπεσαν καλώδια της ΔΕΗ και έφυγαν οροφές κτιρίων (βίντεο)

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, όλα έγιναν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά

Η κακοκαιρία «σάρωσε» την Κω – Έπεσαν καλώδια της ΔΕΗ και έφυγαν οροφές κτιρίων (βίντεο)

Η κακοκαιρία «σάρωσε» τα πάντα και προκάλεσε σημαντικά προβλήματα σήμερα το πρωί, στο νησί της Κω.

Τα δυνατά μποφόρ κατάφεραν να ρίξουν κομμάτι από τις βάσεις καλωδίων κολόνας της ΔΕΗ (μαρτυρίες κάνουν λόγο και για έκρηξη στην συγκεκριμένη κολόνα της ΔΕΗ), αλλά και να αποκολλήσουν μία οροφή (πάνελ) από κατάστημα της περιοχής.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, όλα έγιναν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, όπου άκουσαν ένα δυνατό ήχο και δεν έβλεπαν τίποτα, λόγω της βροχής. Βγήκαν για να δουν εάν έχει συμβεί κάτι και αντίκρισαν πλημμυρισμένους δρόμους.

Δείτε βίντεο από το τοπικό μέσο, vimatisko.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογα προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Επαρχιακό δρόμο (στο ύψος του Σκλαβενίτη) όπου πλημμύρισε, ενώ και αρκετοί δρόμοι στην Κω (κυρίως στην Αβέρωφ) παρουσίασαν πάλι τα γνωστά ζητήματα, αλλά και στα χωριά καταγράφηκαν διάφορα προβλήματα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε οικίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.