ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Κ.Μαρουσάκης: Σταθεροποιήθηκε η ζέστη στους 42 βαθμούς

Πότε αναμένεται να κορυφωθεί το φαινόμενο

Κ.Μαρουσάκης: Σταθεροποιήθηκε η ζέστη στους 42 βαθμούς

Ας ελπίσουμε να μην έχουμε πάλι “μπρος-πίσω” στις προβλέψεις από τον γνωστό μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εξηγεί πως θα είναι οι επόμενες ιδιαίτερα θερμές ημέρες του Ιουνίου. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας του, η κορύφωση του φαινομένου αναμένεται Τετάρτη με Παρασκευή.

Οι θερμοκρασίες θα φτάσουν έως και 42 βαθμούς Κελσίου. Είναι χαρακτηριστικό, όπως σημειώνει ο κ. Μαρουσάκης, ότι αυτές οι θερμοκρασίες είναι 8-10 βαθμούς πιο υψηλές από τις συνηθισμένες για την εποχή.

Το φαινόμενο θα αποκλιμακωθεί από την Παρασκευή και μετά. Όμως, ο κ. Μαρουσάκης, υπογραμμίζει ότι θα παραμείνει ζεστός ο καιρός, με υψηλότερες από τις συνηθισμένες για την εποχή θερμοκρασίες.

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΥΜΑ ΖΕΣΤΗΣ

Μια αρκετά σταθερή εικόνα έχει αρχίσει και διαμορφώνεται σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία.
Δείτε το νεότερο άρθρο μας όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας.

https://marousakis.gr/ischyro-kyma-zestis-neoteri…/

Στο διάγραμμα θερμοκρασίας που επεξεργαστήκαμε μπορείτε να διαβάσετε τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε μελετώντας τα μετεωρολογικά δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας.
Δεν πρόκειται για κάτι το ακραίο, δεν πρόκειται για κάτι το πρωτόγνωρο και μάλιστα η κορύφωση αυτού του επεισοδίου δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διάρκεια (υπολογίζουμε περίπου τρεις ημέρες).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό υπόλοιπο Σαββάτου σε όλες και όλους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.