ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Κ.Μαρουσάκης: «Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε – Φέτος θα πιάσουμε τους 50 βαθμούς Κελσίου»! 

Ποια περιοχή που «άγγιξε» τους 43.2 βαθμούς

Κ.Μαρουσάκης: «Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε – Φέτος θα πιάσουμε τους 50 βαθμούς Κελσίου»! 

Αντιμέτωπη με θερμοκρασίες που αναμένεται να αγγίξουν ακόμα και τους 50 βαθμούς θα έρθει αντιμέτωπη η χώρα μας σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων.

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε. Καλό απόγευμα σε όλες και όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στα social media για τις θερμοκρασιες – ρεκόρ.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, «εντόπισε» την υψηλότερη για σήμερα (05.06.2024) θερμοκρασία που καταγράφηκε στην Ελλάδα, με πρωταγωνίστρια την Ωλένη στην Ηλεία.

Ο υδράργυρος στο χωριό – που βρίσκεται σε υψόμετρο 231 μέτρων-, άγγιξε τους 43.2 βαθμούς.

«Ψάχνοντας λοιπόν σήμερα κι εγώ για ρεκόρ, έπεσα πάνω σε αυτόν τον χάρτη όπου για ποια 40αρια και 42αρια μιλάμε? Δεν προσέξατε καλά μάλλον, γιατί υπάρχει και το 43.2°!», έγραψε σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.