ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Καταιγίδες σε Ιόνιο και δυτική Στερεά

Σήμερα η πιο βροχερή ημέρα της εβδομάδας με πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Καταιγίδες σε Ιόνιο και δυτική Στερεά

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας έρχονται τις επόμενες ώρες και για δύο μέρες στη χώρα μας.

Έχοντας διανύσει ήδη τα μισά του Οκτωβρίου ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από την Τρίτη, με τους μετεωρολόγους να δίνουν τα τελευταία τους προγνωστικά στοιχεία.

Η πιο βροχερή ημέρα της εβδομάδας είναι η σημερινή με βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και καταιγίδες στα δυτικά κυρίως στο Ιόνιο, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

O διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρήw Κολυδάw, έχει προαναγγείλλει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τις συγκεκριμένες περιοχές απο το μεσημέρι και μετά.

Η Αττική, σύμφωνα με την πρόγνωση Γιαννόπουλου, θα επηρεαστεί με λίγα φαινόμενα τις μεσημεριανές ώρες. Κατά τα τελευταία προγωστικά μοντέλα η Αττική αναμένεται να πληγεί από βροχές τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Τώρα, την Τετάρτη κάποιες τοπικές βροχές θα σημειώνονται στα κεντρικά και τα νότια σταδιακά θα περιοριστούν στα πιο νότια και θα σταματήσουν. Από την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί ξανά και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Πιο αναλυτικά σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από το απόγευμα σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.

Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει τους 25 με 26 και στα νοτιοανατολικά τους 27 βαθμούς, ενώ στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Σtην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις. Τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές τη νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.