ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Καιρός: Καύσωνας από την επόμενη εβδομάδα – Που θα «χτυπήσει» 45άρι

Αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη, η θερμοκρασία θα αρχίσει να αυξάνεται τη Δευτέρα

Καιρός: Καύσωνας από την επόμενη εβδομάδα – Που θα «χτυπήσει» 45άρι

Καύσωνα αναμένεται από την επόμενη βδομάδα, με περιοχή της Ελλάδας να φτάνει τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, το προγνωστικό μοντέλο windy προβλέπει μέχρι και 45 βαθμούς Κελσίου την επόμενη Πέμπτη στη Χαλκίδα.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η παραπάνω πρόβλεψη για τον καιρό, θα είναι το πρώτο σοβαρό επεισόδιο καύσωνα. Σύμφωνα με την πρόγνωση για τον καιρό, η θερμοκρασία θα αυξάνεται από τη Δευτέρα όπου η θερμοκρασία στην Αττική θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου ενώ 38αρι θα σημειωθεί σε Χαλκίδα, 37 στη Λάρισα και 36 στη Λαμία.

Την Τρίτη η θερμοκρασία στις παράλιες περιοχές της Αθήνας θα φτάσει 36 βαθμούς Κελσίου, 41 βαθμούς στη Χαλκίδα, 40 στη Λάρισα, 39 στη Λαμία.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία αυτή αφορά τις παράλιες περιοχές. Συνεπώς η θερμοκρασία θα είναι 2-3 υψηλότερη στο κέντρο της Αθήνας. Ο υδράργυρος θα σημειώσει φετινό ρεκόρ, εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόγνωση στη Χαλκίδα με 41 βαθμούς, ενώ 40 θα φτάσει στη Λάρισα και 38 βαθμούς στη Λαμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πέμπτη αναμένεται να είναι η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού με 45άρι στη Χαλκίδα. Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου θα δεχτεί το κέντρο της Αθήνας ενώ 43αρι δείχνει το προγνωστικό μοντέλο του windy για Λαμία και 41 βαθμούς στη Λάρισα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.