ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Καιρός: Που θα δούμε μπόρες για αύριο Τρίτη

Υπάρχει η τάση για μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας από τις 11 του μηνός και μετά

Καιρός: Που θα δούμε μπόρες για αύριο Τρίτη

Για τις επόμενες ημέρες οι βοριάδες συνεχίζουν να πνέουν στα πελάγη με νεφώσεις και πιθανότητα βροχής όπου αναμένεται στη Δυτική Ελλάδα την Παρασκευή ενώ από το Σάββατο ο υδράργυρος ανεβαίνει εκ νέου.

Πιο αναλυτικά, για αύριο Τρίτη, στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Θράκη και τη Μακεδονία.

Η θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς, και νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 4 μποφόρ.

Παράλληλα, 37 βαθμοί και αραιές νεφώσεις προβλέπονται στον Θεσσαλικό κάμπο.

Επίσης, περιμένουμε συννεφιά και πιθανότητα βροχής ή και καταιγίδων στην Ήπειρο, την κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι. Ο υδράργυρος στους 36 βαθμούς και βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Ακόμη, στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε ηλιοφάνεια. Βορειοδυτικοί άνεμοι πνέουν έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο φθάνει τους 35 βαθμούς.

Πηγαίνοντας προς την Κρήτη, στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο αναμένουμε λιακάδα, ενώ στα νότια πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς.

Στην Αττική επίσης, περιμένουμε γενικά αίθριες συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Νοτιάδες στο Σαρωνικό έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς.

Ομοίως, στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Νοτιάδες στον Θερμαϊκό μέχρι 5 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς.

Την Τετάρτη, περιμένουμε λίγη συννεφιά στα κεντρικά και νότια.

Ο υδράργυρος διατηρείται στους 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και τους 36 βαθμούς στην κεντρική.

Τέλος, το μελτέμι επιστρέφει έως 7 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.