ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Καιρός: Ραγδαία μεταβολή του καιρού – Έρχονται βροχές και χιόνια από την Πέμπτη

Ραγδαία μεταβολή του καιρού αναμένεται από την ερχόμενη Πέμπτη στη χώρα μας

Καιρός: Ραγδαία μεταβολή του καιρού – Έρχονται βροχές και χιόνια από την Πέμπτη

Σημαντική κακοκαιρία αναμένεται από την ερχόμενη Πέμπτη στη χώρα μας, η οποία οφείλεται σε ψυχρές αέριες μάζες που θα προσεγγίσουν από βορειοανατολικά.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές την Πέμπτη και Παρασκευή. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά την Παρασκευή υπάρχει πιθανότητα για χιονόνερο ή χιόνι ακόμη και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου.

Η θερμοκρασία  θα παρουσιάσει πτώση που θα γίνει αισθητή από την Παρασκευή 18/03. Χαρακτηριστικό είναι πως το Σάββατο η μέγιστη τιμή της δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ακόμη και στις νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι που από το μεσημέρι της Πέμπτης θα πνέουν από βόρειες έως ανατολικές διευθύνσεις, θα παρουσιάσουν σταδιακή ενίσχυση και την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο θα φτάνουν κατά τόπους τα 7 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.