ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κακοκαιρία «Atena»: Φωτογραφίες και βίντεο από τη σφοδρή καταιγίδα στη Ρόδο 

Μεγάλη δυσχέρεια στην κίνηση υπάρχει στην περιοχή των Κρητικών που φτάνει μέχρι και την Ιαλυσό

Κακοκαιρία «Atena»: Φωτογραφίες και βίντεο από τη σφοδρή καταιγίδα στη Ρόδο 

Η κακοκαιρία «Atena» πλήττει τη Ρόδο και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον Άγιο Δημήτριο, σε τμήματα του δρόμου Ρόδου – Λίνδου, στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη και στην περιοχή της Ανάληψης.

Επίσης, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», στην προέκταση της Κανελλοπούλου και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Μεγάλη δυσχέρεια στην κίνηση υπάρχει στην περιοχή των Κρητικών που φτάνει μέχρι και την Ιαλυσό.

Οι αρμόδιοι φορείς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκονται σε επιφυλακή. Με ενημέρωση της ΔΕΥΑΡ έχει γίνει επίταξη των βυτίων για άντληση υδάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα εκδηλώνονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους και κατά διαστήματα. Οι άνεμοι είναι νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.