ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Η Θεσσαλονίκη έγινε «Βενετία» – Ποτάμια οι δρόμοι – Αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ιχθυοπωλείο! (βίντεο) (upd)

Xαμός στη Βόρεια Ελλάδα - Για άλλη μία φορά η χώρα έρμαιο των καιρικών φαινομένων

Η Θεσσαλονίκη έγινε «Βενετία» – Ποτάμια οι δρόμοι – Αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ιχθυοπωλείο!  (βίντεο) (upd)

Ισχυρή καταιγίδα συνεχίζει να πλήττει την Θεσσαλονίκη από τα μεσάνυχτα η οποία έχει γίνει σαν… «Βενετία».

Για άλλη μία φορά η χώρα είναι έρμαιο των καιρικών φαινομένων αφού με τις πρώτες βροχές μετατρέπεται σε «ενυδρείο» με τους πολίτες να μην ξέρουν πως μπορούν να γλιτώσουν.

Ως αποτέλεσμα της νεροποντής αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε…. ιχθυοπωλείο!

Λίγο νωρίτερα στα κινητά των κατοίκων της πόλης είχε φτάσει μήνυμα από το 112 προειδοποιώντας για την κακοκαιρία.

Οι μεγάλες ποσότητες νερού δημιουργούν πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ παρουσιάζονται και προβλήματα ηλεκτροδότησης ακόμα και στο κέντρο της πόλης και στα Λαδάδικα.

Βίντεο που ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το μέγεθος της βροχοπτώσεις που έχει μετατρέψει αρκετούς δρόμους σε ποτάμια.

https://twitter.com/sleepygeor/status/1566572407296610306?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1566572407296610306%7Ctwgr%5E2f19bcd7bc0357eb9f20c7350306a78ad88b4864%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1280669%2Fkakokairia-ishuri-kataigida-sti-thessaloniki-potamia-oi-dromoi-deite-video%2F

Η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή στους πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα.

Έναν άνθρωπο απεγκλώβισαν δυνάμεις της πυροσβεστικής από το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά, μετά τη σφοδρή βροχόπτωση και την καταιγίδα στο Λιτόχωρο της Πιερίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, εργασίες για τον καθαρισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Παύλου Μελά, πάνω από το νοσοκομείο 424, στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών, στον δρόμο Λητής – Μελισσουργού και στον δρόμο Πετρίτσι – Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Κιλκίς.
Επιπλέον κλειστή είναι στην εσωτερική περιφερειακή οδό, στη δυτική πλευρά της πόλης, η υπόγεια διάβαση των οχημάτων στη Μακρυγιάννη λόγω μη λειτουργίας του αντλιοστασίου.
Παράλληλα έκτακτες διακοπές ρεύματος σημειώνονται σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω βλαβών κατά την κακοκαιρία. Γενική βλάβη υπάρχει σε αρκετά μεγάλη έκταση στο κέντρο της πόλης (4 από τους 12 υποσταθμούς της ΔΕΗ είναι εκτός λειτουργίας), ενώ ακόμη δεν υπάρχει εκτίμηση για το πότε θα αποκατασταθεί.
Διακοπές ρεύματος καταγράφονται επίσης στις περιοχές της Ευκαρπίας, των Αμπελοκήπων και της Ξηροκρήνης για τις οποίες εκτιμάται ότι η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί ως τις 2.30 το μεσημέρι. Ρεύμα δεν έχουν, επίσης, ορισμένα χωριά του Κιλκίς και ο συνοικισμός Προμηθέας στη Βέροια.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, το περίπτερο 8 και 9 της ΔΕΘ πλημμύρισε, με τους εκθέτες να βρίσκονται σε απόγνωση λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.