ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πριν το τέλος του έτους θα έχει τεθεί πάλι θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ...

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών

Η απαγόρευση ισχύει και στα δύο ρεύματα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, δεν θα κινούνται αυτοκίνητα και οχήματα από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil – πρώην Cyclon) μέχρι και τα όρια του νομού Αττικής με τη Βοιωτία Χ/Θ 30,000.

Η απαγόρευση ισχύει και στα δύο ρεύματα.

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.