ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Η τραγική στιγμή που εντοπίζεται η σορός της 49χρονης μητέρας (βίντεο)

«Την έκρυβαν τα σκουπίδια και δεν φαινόταν» - Τα συγκλονιστικά λόγια του συζύγου της Ευγενίας Σηφάκη

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Η τραγική στιγμή που εντοπίζεται η σορός της 49χρονης μητέρας (βίντεο)

Οι στιγμές κατά τις οποίες το δράμα επισκιάζει κάθε συναίσθημα αποτυπώνονται σε βίντεο από την ώρα που οι διασώστες εντοπίζουν τη σορό της 49χρονης μητέρας δύο παιδιών στην Κρήτη.

Ο σύζυγος και το ένα από τα παιδιά της άτυχης γυναίκας παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής τα όσα συμβαίνουν στην Αγία Πελαγία.

Η ελπίδα είχε διατηρηθεί ζωντανή για πολλές ώρες, όμως οι φόβοι βγήκαν αληθινοί το πρωί, λίγο μετά τις 09.00, όταν ο χειριστής drone είδε τη σορό της άτυχης γυναίκας και ειδοποίησε τους διασώστες.

Στη θάλασσα βούτηξε και ο άντρας της αδικοχαμένης Ευγενίας Σηφάκη, που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε και όταν άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βίντεο φαίνεται η στιγμή κατά την οποία οι διασώστες εντοπίζουν τη σορό της 49χρονης. Στο σημείο σπεύδουν δύο φουσκωτά σκάφη και με προσεκτικές κινήσεις ξεκινά η ανάσυρσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.