ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μερομήνια 2025: Οι προβλέψεις των ειδικών και η «διάθεση» του καιρού (βίντεο)

Τι προβλέπεται για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2025

Μερομήνια 2025: Οι προβλέψεις των ειδικών και η «διάθεση» του καιρού (βίντεο)

«Βγήκαν» τα μερομήνια του 2025 για το πεντάμηνο μεταξύ Απριλίου και Αυγούστου. Όπως όλα δείχνουν, ο καιρός δεν φαίνεται να έχει «άγριες» διαθέσεις και το καλοκαίρι αναμένεται λιγότερο «καυτερό» σε σύγκριση με αυτό του 2024.

Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας στο νέο βίντεο του αναλύει μήνα προς μήνα όλα όσα προβλέπουν τα μερομήνια για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2025.

Απρίλιος 2025: Με εναλλάξ πρόσωπα εμφανίζεται ο 2ο μήνας της Άνοιξης, καθώς κακοκαιρία δύο φάσεων αναμένεται στο πρώτο 10ήμερο, ηλιοφάνεια αλλά και αστάθεια στα μέσα του μήνα, επιστροφή τοπικών φαινομένων στη συνέχεια, αλλά με υψηλότερες θερμοκρασίες στα νότια, και βελτίωση στο τέλος.

Μάιος 2025: Δύο ισχυρές κακοκαιρίες θα συνοδεύσουν τον τελευταίο μήνα πριν από το καλοκαίρι, μία στις αρχές και μία προς τα τέλη του, ωστόσο σε γενικότερες γραμμές ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Ιούνιος 2025: Με αστάθειες αναμένεται να κυλήσει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, με ηλιοφάνεια αλλά και ξαφνικές μπόρες σε αρκετές περιοχές.

Ιούλιος 2025: Σχετικά ήπιος αν και με υψηλές θερμοκρασίες ο μήνας με εξαίρεση το διάστημα 13-15 οπότε και αναμένεται κακοκαιρία σε μεγάλος μέρος της χώρας και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα βόρεια.

Aύγουστος 2025: Ποδαρικό με καύσωνα θα κάνει ο μήνα, ενώ κύμα κακοκαιρίας αναμένεται παραμονές Δεκαπενταύγουστου. Βελτιωμένος ωστόσο θα είναι ο υπόλοιπος μήνας, αρχικά με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες και υψηλότερες για την εποχή προς τα τέλη, στα ανατολικά.

Τα Μερομήνια από Σεπτέμβριο έως Μάρτιο

Οκτώβριος 2024: Αξιόλογες βροχές και σε κάποιες περιπτώσεις πάνω από τα συνηθισμένα με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Νοέμβριος 2024: Χειμερινό σκηνικό από το 2ο μισό και αρκετές βροχές

Δεκέμβριος 2024: Βροχέρος καιρός, αλλά και χιόνια στα ορεινά, αλλα με ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή.

Ιανουάριος 2025: Σχετικά ήπιος ο μήνας, με λιγότερες βροχές, αλά στις αρχές θα έχει πιο χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά.

Φεβρουάριος 2025: Ψύχρα και χιόνια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καιρού

Μάρτιος 2025: Χωρισμένος στα δύο, με έντονα χειμερινές πινελιές στο 2ο μισό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.