ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Πλημμύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας – Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα σε κεντρικούς δρόμους

Οι δρόμοι στα Νότια Προάστια, από Καβούρι μέχρι Άλιμο, έχουν μποτιλιάρει

Πλημμύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας – Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα σε κεντρικούς δρόμους

Έντονα καιρικά φαινόμενο πλήττουν την Αττική, με τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους να έχουν «πλημμυρίσει».

Παράλληλα, η κίνηση στους δρόμους καθιστά δύσκολη τη μετακίνηση των οδηγών.

Αναλυτικότερα, οι δρόμοι στα Νότια Προάστια, από Καβούρι μέχρι Άλιμο, έχουν μποτιλιάρει και πολλά από τα φανάρια, μάλιστα, έχουν χαλάσει, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οδηγών.

Στο κέντρο της Αθήνας, οι δρόμοι από το Σύνταγμα μέχρι και την Ομόνοια παρουσιάζουν αυξημένο πρόβλημα, αλλά τη χειρότερη εικόνα παρουσιάζει η Λεωφόρος Κηφισού, η οποία φαίνεται μποτιλιαρισμένη από το ύψος των Αγίων Αναργύρων ως και τον Πειραιά.

Στα Βόρεια Προάστια, η Λεωφόρος Κηφισίας έχει αυξημένη κίνηση, ιδιαίτερα στo ύψος του Χλανδρίου ως το Μαρούσι, στην κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Προβλήματα στην Αττική Οδό

Την ίδια στιγμή, στην Αττική Οδό, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις από 15-20 λεπτά, από τον κόμβο Πλακεντίας ως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Κηφισίας ως τον κόμβο Μεταμόρφωσης που κυμαίνονται από 15 ως και 20 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.