ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σ.Αρναούτογλου: Παραμονή Χριστουγέννων με άνοδο θερμοκρασίας και αίθριο καιρό

Ο μετεωρολόγος τονίζει πως σε ολόκληρη τη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις

Σ.Αρναούτογλου: Παραμονή Χριστουγέννων με άνοδο θερμοκρασίας και αίθριο καιρό

Αίθριος αναμένεται ο καιρός την παραμονή των Χριστουγέννων στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και εξασθενημένους ανέμους, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 αναφέρει πως τις πρώτες πρωινές ώρες την παραμονή των Χριστουγέννων θα επικρατεί παγετός και ομίχλη σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, ενώ όσο θα προχωράμε προς το μεσημέρι η θερμοκρασία θα ανέβει συγκριτικά με σήμερα, φτάνοντας στους 16 με 17 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τους 12 στα βόρεια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν εξασθενημένοι από μεταβλητές διευθύνσεις.

Ο μετεωρολόγος τονίζει πως σε ολόκληρη τη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις, ενώ κατά διαστήματα θα υπάρξει ηλιοφάνεια.

Κάποιες τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν στην Κρήτη και ενδεχομένως στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Από το απόγευμα και προς το βράδυ πιο έντονη θα είναι η συννεφιά στα βόρεια της χώρας και στο βορειανατολικό Αιγαίο, ενώ αργά τη νύχτα αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχοπτώσεις στις περιοχές αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.