ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Σφοδρή κακοκαιρία: Απίστευτη νεροποντή στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας – Διακόπηκε η κυκλοφορία

Ποτάμια οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Λάρισα 

Σφοδρή κακοκαιρία: Απίστευτη νεροποντή στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας – Διακόπηκε η κυκλοφορία
 Πλημμύρες και συμφόρηση στους δρόμους έχουν προκαλέσει οι καταιγίδες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.  Στα Τρίκαλα, ισχυρή καταιγίδα προκάλεσε χάος σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ στη Θεσσαλονίκη η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε πολλά σημεία με πτώσεις δέντρων και δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική. 

Μεγάλης έντασης καταιγίδα χτύπησε το απόγευμα της Παρασκευής τα ανατολικά τμήματα του νομού Τρικάλων.

Η ένταση των φαινομένων ήταν τέτοια που διεκόπη για μερικά λεπτά η κίνηση επί της Εθνική Οδού Τρικάλων-Λάρισας από το ύψος του Ζάρκου Τρικάλων μέχρι και το Κουτσόχερο του νομού Λαρίσας.

Όπως αναφέρουν οδηγοί στο trikalavoice.gr, δεν υπήρχε καθόλου ορατότητα οπότε και υποχρεώθηκαν να σταματήσουν στα δεξιά του δρόμου.

Βροχή Τρίκαλα -Λάρισα 2
Βροχή Τρίκαλα-Λάρισα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε για περίπου μισή ώρα τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής, με πολλούς επιχειρηματίες στο κέντρο να μετρούν τις πληγές τους.

Ένα τρομακτικό περιστατικό με έναν διανομέα κατέγραψε πολίτης σε βίντεο από το μπαλκόνι του και το ανέβασε στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διανομέας προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του, όμως τα νερά τελικά τον παρέσυραν στην οδό Ρήγα Φεραίου στις Συκιές. Ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο, ο διανομέας προσπάθησε να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του και παράλληλα να διασχίσει την οδό. Ωστόσο από ένα σημείο και μετά χάνει την ισορροπία του και τα νερά τον παρασέρνουν για λίγα μέτρα. Στη συνέχεια καταφέρνει να σηκωθεί, ωστόσο το δίδκυκλο συνεχίζει για λίγο ακόμα να είναι έρμαιο των ορμητικών νερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.