ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία – Το meteo προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες σε λίγες ώρες

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία – Το meteo προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες σε λίγες ώρες

Συνεχίζεται και σήμερα, Δευτέρα η κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες τόσο στο ηπειρωτικό κομμάτι όσο και σε νησιά, τις επόμενες ώρες.

Το meteo δίνει αναλυτικά τις περιοχές, όπου θα σημειωθούν φαινόμενα, με χάρτες.

Η ημέρα ξεκίνησε με ήλιο και ήπιες καιρικές συνθήκες, όμως όσο πλησιάζουμε προς το μεσημέρι, το σκηνικό θα αλλάξει και θα αρχίσουν να σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες ενδεχομένως να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση και κεραυνούς.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, το οποίο επικαιροποίησε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, από τις προμεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στην Κρήτη και στα νησιά του Κεντρικού Ιονίου.

Τα φαινόμενα στη Δυτική και Κεντρική Στερεά, στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονία και στην Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενώ θα εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά. Οι καταιγίδες μετά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.

Στους χάρτες παρουσιάζεται το εκτιμώμενο ύψος βροχής για επιλεγμένα τρίωρα των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών της Δευτέρας.

Οι βροχές από τις 12:00 έως τις 15:00:

Οι βροχές από τις 15:00 έως τις 18:00:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.