ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρες και προβλήματα σε δρόμους από τη σφοδρή κακοκαιρία

Ο καιρός συνεχίζει να «δείχνει τα δόντια του»

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρες και προβλήματα σε δρόμους από τη σφοδρή κακοκαιρία

Δυνατή καταιγίδα περίπου στις 10:00 το πρωί πλημμύρισε δρόμους στη Θεσσαλονίκη. Η ξαφνική νεροποντή αιφνιδίασε όσους εκείνη την ώρα ήταν πεζοί ή οδηγούσαν στους δρόμους, καθώς περιοχές μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Δύσκολη είναι η κατάσταση στον περιφερειακό, όπου η κίνηση των οχημάτων πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

H κλιματική αλλαγή επηρεάζει πλέον για τα καλά και την Ελλάδα με το σκηνικό κοντά στα μέσα του Ιούνη να παραμένει φθινοπωρινό. Μετεωρολόγοι που αναλύουν μια σειρά από δορυφορικές εικόνες, προβλέπουν ότι το σκηνικό θα παραμείνει φθινοπωρινό τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

Στο μικροσκόπιο των ειδικών βρίσκονται μια σειρά από μακροπρόθεσμες προγνώσεις που δείχνουν ότι ο καιρός στην Ελλάδα θα έχει διακυμάνσεις μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Οι βροχές τον χειμώνα μειώνονται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια και τα καλοκαίρια ο ήλιος που χαρακτήριζε τα ελληνικά καλοκαίρια λιγοστεύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.