ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κακοκαιρία: Έκλεισαν δρόμοι στην Κέρκυρα – Απαγορευτικό απόπλου για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Επί ποδός οι αρμόδιες Αρχές στην Περιφέρεια Ιονίου

Κακοκαιρία: Έκλεισαν δρόμοι στην Κέρκυρα – Απαγορευτικό απόπλου για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, επί ποδός βρίσκονται στην Περιφέρεια Ιονίου, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού και των έντονων καιρικών φαινομένων, που θα πλήξουν την περιοχή από σήμερα το απόγευμα.

Μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί, υπό το συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κωνσταντίνου Ζορμπά, με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώθηκε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους δήμους, τα Σώματα Ασφαλείας και τους εθελοντές.

Στην ίδια ανακοίνωση, πέραν των συστάσεων προς τους πολίτες, ενημερώνονται οι κάτοικοι της Κέρκυρας πως ορισμένοι δρόμοι οι οποίοι είχαν υποστεί κατολισθήσεις τις προηγούμενες ημέρες, έκλεισαν για την κυκλοφορία των οχημάτων από το μεσημέρι και μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Πρόκειται για τους δρόμους που συνδέουν Μεσογγή με Χλωμό, Μπούκαρη με Πετριτή και Χλωμό με Άγιο Δημήτριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης λόγω των ισχυρών νοτιάδων έκλεισε η πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσας-Λευκίμμης, ενώ τα δρομολόγια προς Κέρκυρα διεξάγονται μόνο με κλειστού τύπου πλοία. Απαγορευτικό απόπλου έχει εκδοθεί και για την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.