ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κιλκίς: Σήμα κινδύνου «εκπέμπει» η λίμνη Δοϊράνη – Έχει «στεγνώσει» από την παρατεταμένη ξηρασία

Οι επιστήμονες κρούουν το «καμπανάκι» για τη λειψυδρία που επικρατεί στη χώρα μας

Κιλκίς: Σήμα κινδύνου «εκπέμπει» η λίμνη Δοϊράνη – Έχει «στεγνώσει» από την παρατεταμένη ξηρασία

Η λίμνη Δοϊράνη, στο Κιλκίς, έχει «στεγνώσει» από την παρατεταμένη ανομβρία στην περιοχή. Οι ειδικοί τονίζουν πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω της λειψυδρίας που επικρατεί στην Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ τη Δευτέρα (5/8) η εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» η λίμνη Δοϊράνη, kαταφύγιο ψαριών και διαφόρων σπάνιων ειδών πουλιών, παρουσιάζει πλέον μία αποκαρδιωτική εικόνα.

Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και του γεγονότος ότι δεν έχει χιονίσει καθόλου τους τελευταίους χειμώνες, η παραλία της έχει και πάλι εξαφανιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ξηρασία μηνών, έφερε την κάθετη πτώση της στάθμης της, με αποτέλεσμα η τσιμεντένια προβλήτα που υπάρχει στην παραλία της να βρίσκεται έπειτα από χρόνια ξανά στη στεριά, αφού το νερό έχει αποτραβηχτεί 30 με 40 μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.