ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κύμα καύσωνα πλήττει από χθες την Ιταλία – Στα βόρεια περιμένουν τις βροχές

Στη Σικελία ο υδράργυρος άγγιξε τους 40 βαθμούς

Κύμα καύσωνα πλήττει από χθες την Ιταλία – Στα βόρεια περιμένουν τις βροχές

Κύμα καύσωνα πλήττει από χθες το απόγευμα στην Ιταλία. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η έντονη ζέστη πρόκειται να διαρκέσει μέχρι αύριο, αλλά ήδη σήμερα το βράδυ, αρχίζοντας από τις βόρειες περιφέρειες της χώρας, αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις.

Στο μεταξύ, σήμερα το θερμόμετρο άγγιξε τους 40 βαθμούς στον Ακράγαντα της Σικελίας και στην Σαρδηνία, τους 39 στο Μπάρι, τους 37 στην Κατάνη και τους 36 στην Ρώμη και στο Λέτσε της Απουλίας. Οι αρχές συμβούλεψαν τους ηλικιωμένους και όσους πολίτες πάσχουν από χρόνια νοσήματα, να αποφεύγουν να βγαίνουν από το σπίτι, τουλάχιστον κατά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο, επίσης, σύμφωνα με τις προβλέψεις, υψηλές θερμοκρασίες και άπνοια πρόκειται να καταγραφούν, μεταξύ των άλλων, στην Μπολόνια, στην Φλωρεντία, στην Ρώμη, στην Βερόνα και στην Ανκόνα. Το σαββατοκύριακο, η θερμοκρασία αναμένεται να μειωθεί κατά 4 με 5 βαθμούς, σε όλες τις περιοχές της ιταλικής χερσονήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.