ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νεκρά ψάρια στον Βόλο: Ποιο είναι το αποτέλεσμα την μικροβιολογικής ανάλυσης για τις ακτές

Τα θαλάσσια ύδατα στις ακτές του Βόλου είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων σε ότι αφορά τα μικρόβια

Νεκρά ψάρια στον Βόλο: Ποιο είναι το αποτέλεσμα την μικροβιολογικής ανάλυσης για τις ακτές

Τα θαλάσσια ύδατα στις ακτές του Βόλου είναι εντός των φυσιολογικών ορίων, σύμφωνα με τις παραμετρικές τιμές των κολοβακτηρίδιων και εντερόκοκκων, όπως προέκυψε από τις σχετικές εκθέσεις αποτελεσμάτων μετά την μικροβιολογική ανάλυση των ακτών.

Εξέλιξη που έρχεται να καθησυχάσει την εύλογη ανησυχία του κόσμου, μετά το ζήτημα που ανέκυψε το προηγούμενο διάστημα με τα νεκρά ψάρια της λίμνης Κάρλας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το φαινόμενο της εμφάνισης των νεκρών ψαριών στις ακτές κολύμβησης του Δήμου Βόλου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με στόχο τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και την προστασίας της υγείας των λουομένων, στις 28 Αυγούστου είχε πραγματοποιήσει δειγματοληψίες θαλάσσιου ύδατος από τις παρακάτω ακτές του Δήμου Βόλου:

  • Σουτραλί Αγριάς
  • Πλάκες
  • Άναυρος
  • Ξενία
  • Πευκάκια –Δημοτική ακτή (πλάκες Αλυκών)
  • Αλυκές
  • Αμφανών
  • Αμαρυλλίς
  • Αγ.Γεώργιος Κυνηγών
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα αποτελέσματα των αναλύσεων είχε προκύψει υπέρβαση μόνο σε μία ακτή (Ξενία) στην παραμετρική τιμή των εντερόκοκκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.