ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εύβοια: Στα δίχτυα ψαρά πιάστηκε λευκός καρχαρίας στο Πόρτο Λάφια (βίντεο)

Η σύλληψη ενός λευκού καρχαρία, είναι ένα σπάνιο φαινόμενο στα ελληνικά ύδατα, καθιστώντας το περιστατικό αυτό ακόμη πιο αξιοσημείωτο

Εύβοια: Στα δίχτυα ψαρά πιάστηκε λευκός καρχαρίας στο Πόρτο Λάφια (βίντεο)

Ένας ψαράς στο Πόρτο Λάφια της νότιας Εύβοιας εντόπισε έναν λευκό καρχαρία μπλεγμένο στα δίχτυα του!

Σύμφωνα με ειδικούς, πρόκειται ξεκάθαρα για έναν νεαρό λευκό καρχαρία (Carcharodon carcharias).

Σχετικό βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί στα social media, προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον και συζητήσεις:

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το boatfishing.gr, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του – όπως το σχήμα του κεφαλιού, τα μάτια και τα δόντια του – δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας σχετικά με την ταυτότητα του είδους.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν άλλα είδη καρχαρία, όπως ο μακό (Isurus oxyrinchus) ή Λάμια (Lamna Nasus), που μπορεί να μοιάζουν με τον λευκό καρχαρία, δεν διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά δόντια, γεγονός που επιβεβαιώνει την ταυτοποίηση του νεαρού καρχαρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύλληψη ενός λευκού καρχαρία, είναι ένα σπάνιο φαινόμενο στα ελληνικά ύδατα, καθιστώντας το περιστατικό αυτό ακόμη πιο αξιοσημείωτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.