ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλία: Οι αρμόδιες αρχές άδειαζαν τα νερά της λίμνης Κάρλα χωρίς δίχτυ για τα ψάρια

Η μελέτη των Ολλανδών για την οποία το ελληνικό κράτος πλήρωσε εκατομμύρια, παραμένει «στα χαρτιά»

Θεσσαλία: Οι αρμόδιες αρχές άδειαζαν τα νερά της λίμνης Κάρλα χωρίς δίχτυ για τα ψάρια

Εκ των υστέρων και όχι κατά τη διάρκεια της αποστράγγισης ξεκίνησαν οι εργασίες για να μην φεύγουν τα ψάρια στον Παγασητικό και την ίδια στιγή δεν χρησιμοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες δίχτυ για να μην φύγουν τα ψάρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι παράγοντες ήθελαν να αποστραγγίξουν την λίμνη Κάρλα αλλά δεν φρόντισαν να μην τους φύγουν τα ψάρια.

Κινητοποιήθηκαν και πάλι αφού έγινε η ζημιά.

Πλέον, στις εκβολές του Παγασητικού τοποθετήθηκε δίχτυ για να σταματούν τα ψάρια, ενώ περιφέρεια και υπουργείο υπέγραψαν την έναρξη εργασιών αποκατάστασης των ζημιών από τον Ντάνιελ ώστε να μπορούν με αντλίες να επιστρέφουν τα νερά στον ταμιευτήρα και να μην φεύγουν ανεξέλεγκτα στον Παγασητικό.

Μένει στα χαρτιά η μελέτη των Oλλανδών

Η έκθεση των Ολλανδών ειδικών έλεγε ότι πρέπει να αποσυρθούν κι άλλες αγροτικές εκτάσεις γύρω από την Κάρλα και να μην αυξηθεί η απορροή στον Παγασητικό.

Παρά το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος πλήρωση εκατομμύρια η περίφημη μελέτη μένει στα χαρτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι μεν στην Κάρλα για να ξεκινήσουν τα έργα θα έπρεπε να γίνει πρώτα αποστράγγιση, ωστόσο δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα στις ορεινές περιοχές, δηλαδή φράγματα και αναχώματα για να μην φτάνουν τόσα νερά στην Κάρλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.