ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τρίκαλα: «Στέγνωσαν» οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς λόγω της λειψυδρίας (φωτο-βίντεο)

Το φαινόμενο της λειψυδρίας έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας

Τρίκαλα: «Στέγνωσαν» οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς λόγω της λειψυδρίας (φωτο-βίντεο)

Η λειψυδρία είχε ως αποτέλεσμα να «στεγνώσουν» οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του trikalavoice.gr, μπορεί να έβρεξε με ένταση δυο φορές το τελευταίο δεκαήμερο, αλλά δεν ήταν αρκετές για να λύσουν το σοβαρό πρόβλημα της λειψυδρίας στην περιοχή.

Σημειώνεται, ότι οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς βρίσκονται στην περιοχή των Τρικάλων, στη Θεσσαλία, και αποτελούν ένα από τα κρυμμένα φυσικά διαμάντια της Ελλάδας.

Είναι γνωστοί για το εκπληκτικό τοπίο που προσφέρουν, καθώς συνδυάζουν φυσική ομορφιά με ιστορικά στοιχεία.

Οι καταρράκτες βρίσκονται κοντά στο χωριό Παλαιοκαρυά, περίπου 25 χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων.

Για να φτάσει κανείς εκεί, μπορεί να ακολουθήσει τη διαδρομή από τα Τρίκαλα προς την Πύλη και στη συνέχεια να ακολουθήσει τις πινακίδες προς την Παλαιοκαρυά.

Οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς βρίσκονται σε έναν πανέμορφο φυσικό χώρο, όπου το νερό του ποταμού Παλαιοκαρυάς ρέει με ορμή δημιουργώντας δύο εντυπωσιακούς καταρράκτες ύψους περίπου 12 μέτρων.

Το πιο εμβληματικό χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το πέτρινο τοξωτό γεφύρι που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα.

Το γεφύρι αυτό περνάει πάνω από τον ποταμό και σε συνδυασμό με τους καταρράκτες δημιουργεί ένα εκπληκτικό θέαμα, ιδανικό για φωτογραφίες.

Πώς ήταν οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς:

Πώς είναι σήμερα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.