ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Άνδρας σώζει τα ψάρια που σπαρταρούν στη λίμνη Κάρλα

Τα νεκρά ψάρια γίνονταν όλο και περισσότερα

Βίντεο: Άνδρας σώζει τα ψάρια που σπαρταρούν στη λίμνη Κάρλα

Το κλείσιμο του θυροφράγματος της λίμνης Κάρλας στη Θεσσαλία άφησε πίσω του εικόνες μιας οικολογικής καταστροφής. 

Τα νερά τα οποία από τον Σεπτέμβριο του 2023 έρρεαν κατά εκατομμύρια κυβικά προς τον Παγασητικό, απο χθες σταμάτησαν να ρέουν αλλά άφησαν στη διαδρομή, στο εμφανές σημείο από τη ΒΙΠΕ Βόλου μέχρι την εκβολή του Ξηριά στη Μπουρμπουλήθρα, αμέτρητα ψάρια να σπαρταρούν και να πεθαίνουν καθώς υποχωρούσε το νερό.

Μάλιστα, σε κάποια σημεία της διαδρομής και εντός του χειμάρρου Ξηριά, όπως η γέφυρα Διμηνίου, τα νεκρά ψάρια γίνονταν όλο και περισσότερα.

Ωστόσο, σε αυτές τις δυστοπικές εικόνες, ένας άνθρωπος που αποφάσισε να προσφέρει βοήθεια στα ψάρια που αργοπέθαιναν δημιουργεί μια νότα αισιοδοξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μοιράστηκε το myvolos στη διαδρομή από τη ΒΙΠΕ μέχρι τη Μπουρπουλήθρα, ο κύριος Χρήστος μέσα στην κοίτη, προσπαθούσε να σώσει όσο περισσότερα ψάρια μπορούσε, να τα μεταφέρει σε δεξαμενή με γλυκό νερό που διέθεσε σε χώρο του και στη συνέχεια να τα επιστρέψει στον ταμιευτήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.