ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Επιστήμονας υποστηρίζει ότι σκελετοί με «ακτινοβολία» είναι απόδειξη πυρηνικού πολέμου πριν από 4.000 χρόνια

Πιστεύει ότι τα λείψανα θα μπορούσαν να έχουν σχηματιστεί μόνο από «πυρά όπλων θερμοκρασίας 3.000C»

Επιστήμονας υποστηρίζει ότι σκελετοί με «ακτινοβολία» είναι απόδειξη πυρηνικού πολέμου πριν από 4.000 χρόνια

Απόδειξη πυρηνικού πολέμου πριν από 4.000 χρόνια αποτελούν σκελετοί με «ακτινοβολία», σύμφωνα με τον επιστήμονα Billy Carson.

Αναλυτικότερα, o ανεξάρτητος επιστήμονας που υποστηρίζει ότι ο πολιτισμός στη Γη ξεκίνησε από μια φυλή εξωγήινων «θεών» λέει ότι υπάρχουν στοιχεία για έναν αρχαίο πυρηνικό πόλεμο.

Μιλώντας στο podcast του Joe Rogan, ο Billy Carson ισχυρίζεται ότι ο αρχαιολογικός χώρος Mohenjo-Daro στο Πακιστάν περιέχει σαφείς ενδείξεις πυρηνικής έκρηξης. «Τα κτίρια μετατράπηκαν σε γυαλί, η άμμος έγινε γυαλί και τα πτώματα εξακολουθούν να κείτονται στο δρόμο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Carlson, ο οποίος έχει πτυχίο από το MIT.

Οι σκελετοί, μερικοί από τους οποίους βρέθηκαν σε θέσεις που υποδηλώνουν ότι κρατιόντουσαν χέρι-χέρι όταν πέθαναν, προφανώς παρουσιάζουν υψηλότερα από τα αναμενόμενα επίπεδα ραδιενέργειας και «δεν έχουν ποτέ λεηλατηθεί από ζώα».

Ποια είναι η περιβόητη πακιστανική πόλη

Η αρχαία πόλη, η οποία ευημερούσε για χιλιάδες χρόνια πριν εγκαταλειφθεί πριν από περίπου 3.700 χρόνια, ανακαλύφθηκε εκ νέου τη δεκαετία του 1920. Το Mohenjo-daro θεωρείται ότι ήταν η πιο προηγμένη πόλη της εποχής του, με εξαιρετικά εξελιγμένη πολιτική μηχανική και πολεοδομικό σχεδιασμό.

Όμως ο Carson ισχυρίζεται ότι ο αρχαίος πολιτισμός των Χαραππών ήταν πολύ πιο προηγμένος από ό,τι παραδέχονται οι περισσότεροι σύγχρονοι αρχαιολόγοι. «Υπάρχουν πτώματα που κάθονται στην άκρη των σκαλοπατιών δίπλα στα ίδια τους τα κτίρια στα οποία ζούσαν, και το κτίριο έχει μετατραπεί σε γυαλί», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύει ότι τα λείψανα θα μπορούσαν να έχουν σχηματιστεί μόνο από «πυρά όπλων θερμοκρασίας 3.000C» και ότι η συμβατική αρχαιολογία δεν έχει καμία εξήγηση για την ξαφνική καταστροφή της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.