ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γιατί επέλεξε τα Μέγαρα για τη νέα του ταινία ο Νίκολας Κέιτζ – Τι είναι οι «Κρύφτες»

Το απρόοπτο με τις μέλισσες

Γιατί επέλεξε τα Μέγαρα για τη νέα του ταινία ο Νίκολας Κέιτζ – Τι είναι οι «Κρύφτες»

Ο Νίκολας Κέιτζ, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα, καθώς επέλεξε τα Μέγαρα ως σκηνικό για την νέα του ταινία, η οποία εστιάζει στην παιδική ηλικία του Ιησού.

Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ιωσήφ στην ταινία «The Carpenter’s Son» (Ο Υιός του Ξυλουργού) με την ομάδα παραγωγής να επιλέγει ένα συγκεκριμένο σημείο στα Μέγαρα που θυμίζει βιβλικό χωριό.

Τι είναι οι «Κρύφτες», το σημείο που επελέγη για τα γυρίσματα της ταινίας του Νίκολας Κέιτζ

Συγκεκριμένα, η τοποθεσία που έχει επιλεγεί, πάνω στα βουνά των Μεγάρων, λέγεται «Κρύφτες» και στα παλαιότερα χρόνια κατέφευγαν εκεί οι κάτοικοι της περιοχής για την προστασία τους σε περιόδους απειλής.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μεγάρων, Σπύρος Νικολάου, μιλώντας στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί», η επιλογή της τοποθεσίας έγινε από location scouters, τους ανθρώπους της παραγωγής που ψάχνουν σημεία για τα γυρίσματα.

Ανάμεσα στις υποψήφιες χώρες ήταν η Τυνησία και η Ισπανία, αλλά τελικά η παραγωγή επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Μέγαρα.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Νίκολας Κέιτζ έμενε σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει στους Αγίους Θεοδώρους.

Το απρόοπτο με τις μέλισσες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σημειώθηκε και ένα απρόοπτο, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Νίκολας Κέιτζ δέχθηκε επίθεση από σμήνος μελισσών, με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πλάνα της παραγωγής και τα γυρίσματα να γίνουν τελικά σε εξωτερικό χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.