ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

«Γιορτή του Σινεμά»: Στις 31 Οκτωβρίου η είσοδος για όλες τις ταινίες θα κοστίζει 2 ευρώ

Αφορά όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την Ελλάδα

«Γιορτή του Σινεμά»: Στις 31 Οκτωβρίου η είσοδος για όλες τις ταινίες θα κοστίζει 2 ευρώ

H «Γιορτή του Σινεμά» επιστρέφει για τρίτη χρονιά στις 31 Οκτωβρίου 2024.

Για μία μόνο ημέρα, όλες οι ταινίες, σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα θα έχουν ενιαίο εισιτήριο 2 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μερικές ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα εκείνη την ημέρα είναι το «The Substance» της Κοραλί Φαρζά με την Ντέμι Μουρ και την Μάργκαρετ Κουάλι (Βραβείο Σεναρίου στις Κάννες), η «Δαχομέη» της Μάτι Ντιόπ που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, το «Black Dog» του Γκουάν Χου (Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του Φεστιβάλ Καννών) και το «Crossing» του Λεβάν Ακίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για πρώτη φορά η πρωτοβουλία διοργανώθηκε το 2022, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πάνω από 110.000 θεατών, που κατέκλυσαν τις σκοτεινές αίθουσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.