H νέα ταινία του Γ.Λάνθιμου «Kinds of Kindness» με πρωταγωνιστή τον Βρετανό Τζο Άλγουιν περιλαμβάνει σκηνές ομαδικού σεξ, κανιβαλισμού και βίας και ο Άλγουιν πρέπει να βιάσει με χρήση ναρκωτικών τον χαρακτήρα που υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν.

Ο 33χρονος, που μέχρι τώρα ήταν περισσότερο γνωστός ως πρώην σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, όπως μεταφέρει ο Guardian, έχει μπει στα εκτυφλωτικά φώτα των Καννών αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά έπρεπε επίσης να επιβιώσει μπαίνοντας στην παράξενη φαντασία του σκηνοθέτη του Poor Things Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Άλγουιν δήλωσε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστεί για τον ανησυχητικό και ρητό κόσμο της οθόνης του Λάνθιμου ήταν να «τον εμπιστευτεί, να τον εμπιστευτεί, να τον εμπιστευτεί».

">

«Είναι αλλόκοτος και παράξενος και τρελός και ιδιαίτερος», πρόσθεσε ο Alwyn, «αλλά ένας από τους λόγους που αγαπώ τις ταινίες του είναι επειδή τις νιώθεις πρώτα, πριν προσπαθήσεις να τα καταλάβεις όλα. Πρέπει να προσπαθήσεις να μην τα ξεδιπλώνεις όλα αυτά πάρα πολύ, αλλιώς σου κολλάνε στο κεφάλι», δήλωσε ο Άλγουιν το Σάββατο.