Η Kate Winslet έκανε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για την διάσημη σκηνή με την πόρτα στον Τιτανικό.  

Μιλώντας κατά τη διάρκεια ερωτήσεων και απαντήσεων σε μια προβολή της ταινίας της Lee στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, η περίφημη στιγμή της πόρτας στην ταινία του 1997 ήρθε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο.

Εδώ και χρόνια γίνεται συζήτηση για το αν ο Jack Dawson του Leo Di Caprio θα μπορούσε να χωρέσει στο κομμάτι ξύλου, στο οποίο βρίσκεται επάνω η Rose Dewitt Bukater, της Kate Winslet, μετά τη βύθιση του πλοίου

Καθώς η 48χρονη Winslet μίλησε στον Josh Horowitz στην εκδήλωση της Δευτέρας, αποκάλυψε επίσης ότι το νερό δεν ήταν ούτε κατά διάνοια τόσο βαθύ όσο φαινόταν στην οθόνη, προσθέτοντας ότι ήταν πολύ απλό για εκείνη να μπαίνει και να βγαίνει από τη δεξαμενή για να πάει στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Αφού παραδέχτηκε ότι ο Leonardo DiCaprio μάλλον έχει «πάθει μετατραυματικό στρες» από τις τόσες πολλές φορές που τον ρώτησαν για την viral στιγμή, η Winslet είπε για τα γυρίσματα της σκηνής: «Λοιπόν, αυτό ήταν ένα αρκετά αμήχανο σκηνικό… γιατί το νερό ήταν στο ύψος της μέσης εκείνη τη στιγμή».

«Οπότε, πρώτα απ’ όλα, ρωτούσα συχνά: “Μπορώ να πάω τουαλέτα;”. Και μετά σηκώνομαι, κατεβαίνω από την πόρτα, περπατάω μέχρι την άκρη της δεξαμενής, περίπου 20 μέτρα μακριά και πρέπει κυριολεκτικά να πετάξω το πόδι μου λίγο πιο ψηλά, να σκαρφαλώσω και να έρθω και να ξανακατέβω στην πόρτα. Ήταν τρομερό», πρόσθεσε στο Kaufmann Concert Hall της Νέας Υόρκης.

«Τέλος πάντων, ναι. Ήταν λοιπόν μέχρι τη μέση. Ο Leo φοβάμαι να πω ότι ήταν γονατιστός. Δεν θα έπρεπε να το πω έτσι κι αλλιώς, ο James Cameron θα μου τηλεφωνήσει», αστειεύτηκε η Winslet για το ενδεχόμενο να δεχτεί μια επίπληξη από τον σκηνοθέτη, επειδή αποκάλυψε τα μυστικά της ταινίας.

«Στην πραγματικότητα, αυτό που ήταν καταπληκτικό τανκ ήταν ότι ήταν μια τεράστια δεξαμενή. Οπότε υπήρχε συνεχής ροή του νερού και μπορούσες να ακούσεις τον ήχο του», συνέχισε η πρωταγωνίστρια των Holiday, προσθέτοντας ότι όλοι ήταν «εντελώς εγκλωβισμένοι τα τελευταία 22 λεπτά της ταινίας επειδή μπορείς να ακούσεις αυτόν τον θόρυβο του νερού όλη την ώρα».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης αποκάλυψε ότι είδε πρώτη φορά τον Τιτανικό, την ταινία που την έκανε παγκοσμίως γνωστή, μπαίνοντας κρυφά σε έναν κινηματογράφο με φίλους της.

«Όταν έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, ήμουν πολύ αδιάθετη. Είχα τροφική δηλητηρίαση και ήμουν στο νοσοκομείο στο Λονδίνο – πραγματικά παράξενο. Και μετά, όταν βγήκε στις ΗΠΑ, στην ήμουν στην κηδεία ενός φίλου μου», εξήγησε.

«Ήταν πολύ περίεργο να βρίσκομαι σε έναν κατάμεστο κινηματογράφο και να παρακολουθώ την ταινία “στα κλεφτά”. Έχασα όλον αυτόν τον χαμό που έγινε δημοσίως από τον Τιτανικό. Ίσως ήταν αυτός ο τρόπος του σύμπαντος για να με προστατεύσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!