«Σφίγγουν» τα πράγματα στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Αν δείτε άμεση αμερικανική εμπλοκή να ετοιμάζεστε για τα χειρότερα...

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Πρωταπριλιά – «Σήμερα λέμε τα πιο ειλικρινή ψέματα!»

«Όπως λέει και ο Χρόνης "σε υποχρεώνουν να γίνεσαι ψεύτης γιατί άμα λες την αλήθεια δεν σε πιστεύουν"»

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Πρωταπριλιά – «Σήμερα λέμε τα πιο ειλικρινή ψέματα!»

Η Φίνος Φιλμ με αφορμή την 1η Απριλίου που είναι σήμερα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο αφιερωμένο στις αξέχαστες στιγμές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Με αφορμή λοιπόν τη συγκεκριμένη ημέρα, που είθισται να ειπώνονται ψέματα, το περιεχόμενο της ανάρτησης που έκανε η εταιρεία παραγωγής δεν θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένο από άλλο θέμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Με μία αναφορά σε ατάκα του Χρόνη, που προέρχεται από τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», η Φίνος Φιλμ έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της:

«Σήμερα λέμε τα πιο ειλικρινή ψέματα! Όπως λέει και ο Χρόνης “σε υποχρεώνουν να γίνεσαι ψεύτης γιατί άμα λες την αλήθεια δεν σε πιστεύουν”».

Στη συνέχεια, η εταιρεία παραγωγής ευχήθηκε σε όλους Καλή Πρωταπριλιά, σημειώνοντας: «Καλή Πρωταπριλιά φίλες και φίλοι».

Στο βίντεο που ετοίμασε η Φίνος Φιλμ, πρωταγωνιστούν σκηνές από κλασικές ταινίες με αγαπημένους ηθοποιούς, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Παντελής Ζερβός, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Τζένη Καρέζη, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, Νίκος Κούρκουλος, ο Μίμης Φωτόπουλος και πολλοί ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.