ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Α.Λυκουρέζος: «Δεν έχω αναπληρώσει το κενό που μου άφησε η Ζ.Λάσκαρη»

«Μου λείπει η παρουσία της»

Α.Λυκουρέζος: «Δεν έχω αναπληρώσει το κενό που μου άφησε η Ζ.Λάσκαρη»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση του με την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη.

«Μου λείπει η παρουσία της. Η παρουσία της Ζωής. 41 χρόνια ήμασταν μαζί, πολλά τα χρόνια. Περάσαμε και φουρτούνες και μπουνάτσες, στιγμές αξέχαστες, αλησμόνητες, δύσκολες. Πολλά.

Η παρουσία της όμως, με κεφαλαίο Π, ήταν μοναδική. και πολύ δυνατή. Έστω και σιωπηλή πολλές φορές. Συνεπώς αυτό δεν γεμίζει, δεν αντικαθίσταται, δεν αναπληρώνεται. Παραμένει το κενό. Απλώς συμφιλιώνεται κανείς με τον χρόνο με αυτό το κενό», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Που βρήκατε τη δύναμη να ανασυνταχθείτε μετά από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη; Ήταν ο άνθρωπος σας για 41 χρόνια, πως αυτός που μένει πίσω καταφέρνει να συνεχίσει;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

Και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, απάντησε: «Δεν νομίζω πως υπάρχουν κανόνες γι’ αυτό το πράγμα ούτε μπορώ να αναλύσω πως κατάφερα ή δεν κατάφερα.

Στη δουλειά το έριχνα πάντοτε, εξάλλου της Ζωής της άρεσε αυτό και ήταν κάτι που την ικανοποιούσε και το ήθελε πολύ. Ποτέ δεν μου είπε πως αφιερώνω περισσότερο χρόνο στη δουλειά και ήμουν όσο μπορούσα παράλληλα.

Ήταν ο πυρήνας της ζωής μου, ο άξονας αναμφισβήτητα, η Ζωή. Τώρα πως τα κατάφερα και πως το προσπέρασα, είναι θέμα της εποχής εκείνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μπορώ να κάνω μια καταγραφή ή να κάνω μια αναδρομή και να πω πως έτσι λειτούργησα εσωτερικά. Είναι ένα σύνθετο πρόβλημα, το οποίο το αντιμετώπισα και, όπως σας είπα, η παρουσία παραμένει και έχω συμφιλιωθεί με αυτό το κενό, το οποίο δεν γεμίζει με τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.