Η Carla Bruni, η οποία απουσίαζε 6 χρόνια, έκανε το «ντεμπούτο» της στο σόου της Victoria’s Secret φορώντας ένα δαντελένιο σύνολο και φτερά σε σχήμα καρδιάς.

Η Carla Bruni περπάτησε πρώτη φορά σε πασαρέλα του οίκου εσωρούχων στα 56 της χρόνια και έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη που έκανε για τη διάγνωση με καρκίνο.

Την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, το μοντέλο και τραγουδίστρια με καταγωγή από την Ιταλία εμφανίστηκε στην πασαρέλα με μια σέξι, μαύρη εμφάνιση.

Η C.Bruni- που συνεργάστηκε τη δεκαετία του 1990 ως μοντέλο με σχεδιαστές όπως ο Christian Dior, ο Chanel και ο Versace – άφησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης άφωνους καθώς περπατούσε καμαρωτά με έναν στενό, μαύρο κορσέ με λάμψεις και ένα μαύρο εσώρουχο από κάτω. Φόρεσε επίσης στο Rose Lace Balconette Catsuit της μάρκας, ένα ολόσωμο κοστούμι με λεπτομέρειες από ροζ δαντέλα, το οποίο σταματούσε ακριβώς στους αστραγάλους της, πάνω από τα strappy, λαμπερά stilletos της. Μια επιπλέον πινελιά λάμψης ήταν οι χοντροί κρίκοι της και τα μαύρα φτερά σε σχήμα καρδιάς.

Η διάγνωση με καρκίνο και το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες
Η συμμετοχή της Bruni στην πασαρέλα της Victoria’s Secret έρχεται ένα χρόνο αφότου η ίδια ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τέσσερα χρόνια νωρίτερα.

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν από 4 χρόνια», ανέφερε στη δήλωσή της, την οποία μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο Instagram. «Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία- πέρασα από τη συνήθη θεραπεία για αυτόν τον τύπο καρκίνου».

Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι ήταν «τυχερή», καθώς ο καρκίνος της βρέθηκε όταν δεν ήταν ακόμη «επιθετικός», αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης της ασθένειας και της τακτικής εξέτασης. «Γιατί δεν ήταν επιθετικός; Επειδή δεν είχε χρόνο να γίνει», δήλωσε. «Κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία, κάνω μαστογραφία. Αν δεν έκανα μία κάθε χρόνο, δεν θα είχα σήμερα αριστερό στήθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ότι δίσταζε να μοιραστεί τη διάγνωσή της, αλλά τελικά θέλησε να στείλει ένα θεμελιώδες μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που θα το διαβάσουν αυτό: «Κάντε τη μαστογραφία σας κάθε χρόνο. Κάντε τις μαστογραφίες σας. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτό».