ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

«Έφυγε» από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη Γιώργος Ηλιάδης

Υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο

«Έφυγε» από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη Γιώργος Ηλιάδης

«Έφυγε» από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας Κώσναταντίνος Γιωρκάτζης με μια σύντομη ανάρτηση του στο Facebook έκανε γνωστό τον θάνατο του πεθερού του Γιώργου (Κόκου) Ηλιάδη.

Ο Γιώργος Ηλιάδης επιχειρηματίας και δημοσιογράφος υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

Ο γαμπρός του ανέβασε την τελευταία φωτογραφία του Γιώργου Ηλιάδη με τα εγγόνια του:

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, γαμπρός του Γιώργου Ηλιάδη είναι ο γιος του πρώην υπουργού Eσωτερικών της Κύπρου και αγωνιστή της ΕΟΚΑ, Πολυκάρπου Γιωρκάτζη που δολοφονήθηκε το 1970.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα τα παιδιά του Πολυκάρπου Γιωρκάτζη υιοθετήθηκαν από τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο, αφού παντρεύτηκε την σύζυγό του Γιωρκάτζη και κόρη του ευεργέτη Αναστάσιου Λεβέντη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.