ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η ηθοποιός Βέτα Προέδρου

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η ηθοποιός Βέτα Προέδρου

«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα, 26 Αυγούστου, σε ηλικία 89 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βέτα Προέδρου.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ένα θλιβερό νέο στην αρχή της εβδομάδας είναι η αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας ηθοποιού με τη βελούδινη φωνή της Βέτας Προέδρου…Έφυγε σήμερα και κηδευεται αύριο από τον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων στην οδό Μετσόβου.Θα ταφεί σύμφωνα με την επιθυμία της σε χωριό του Ναυπλίου, εκεί που γύρισε την πρώτη της ταινία “Επιστροφή στις Μυκήνες”. Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου του 1935 έκανε σημαντικές εμφανίσεις στον ελληνικό κινηματογράφο και κυρίως άφησε εποχή με την ιδιόμορφη ζεστή φωνή της στο ραδιόφωνο με τις εκπομπές της και στο τραγούδι αφού ως μούσα του Χαιρόπουλου γνωρισε μεγάλη επιτυχία στα νυχτερινά καλά μαγαζιά.Την είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιο-λεύκωμα του ΤΑΣΕΗ που υπηρξε εκλεκτο μέλος του,το 2018. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Βέτα».

Δείτε τη δημοσίευση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε τακτική συνεργασία με την Ορχήστρα Ελαφράς Μουσικής του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας και η φιλμογραφία της περιλαμβάνει τις ταινίες: Πως περνούν οι παντρεμένοι (1959), Σταχτοπούτα (1960), Οι φτωχοδιάβολοι (1964), Τρικυμία μιας καρδιάς (1969), Τα διαμάντια δεν λένε ψέματα (1980) και Απαγωγή στα τυφλά (1989).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.