ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φ.Μεταξόπουλος για Ρ.Βλαχοπούλου: «Με εμάς ήταν πάντα τσιγκούνα έδινε όμως κρυφά χρήματα στους φτωχούς»

«Στη "Χαρτοπαίχτρα" ήταν καταπληκτική, γιατί έκανε τη ζωή της»

Φ.Μεταξόπουλος για Ρ.Βλαχοπούλου: «Με εμάς ήταν πάντα τσιγκούνα έδινε όμως κρυφά χρήματα στους φτωχούς»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου, αποκαλύπτοντας ότι η αείμνηστη ηθοποιός «με εμάς ήταν πάντα τσιγκούνα έδινε, όμως, κρυφά χρήματα στους φτωχούς».

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων είπε ότι τη λάτρευε, ενώ δεν τη χορογράφησε ποτέ, καθώς «ό,τι κάναμε στις ταινίες ήταν αυθόρμητα».

«Την λάτρευα. Παίζαμε και χαρτιά μαζί. Στη “Χαρτοπαίχτρα” ήταν καταπληκτική, γιατί έκανε τη ζωή της. Με εμάς ήταν πάντα πολύ τσιγκούνα, έδινε, όμως, κρυφά χρήματα στους φτωχούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποτέ δεν την έχω χορογραφήσει. Ό,τι κάναμε στις ταινίες ήταν αυθόρμητα, γιατί μου είχε εμπιστοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Μεταξόπουλος για τη Ρένα Βλαχοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.