Το πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ανακοίνωσε σήμερα η Γιούλη Ζήκου, σύζυγος του Γιάννη Μόρτζου που «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Σεπτεμβρίου.

Στην ανάρτησή της αναφέρει: «Αύριο Σάββατο 28/9 ώρα 11 στο Πρώτο Νεκροταφείο συνοδεύω τον άντρα μου τον δάσκαλο μου την ζωή μου την αγάπη μου».

Δείτε τη δημοσίευση

Ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από «Το Σπίτι του Ηθοποιού» γράφοντας: «Σήμερα το πρωί στις 11:30 δυστυχώς χάσαμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό Γιάννη Μόρτζο… Η είδηση αυτή μας γέμισε όλους μεγάλη θλίψη. Καλό σου ταξίδι Γιάννη…».

Στην αρχή του καλοκαιριού, ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και στις αρχές Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με ένα επιπλέον πρόβλημα στην καρδιά του.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη Μόρτζο», δήλωσε η σύζυγός του

Η σύζυγός του ηθοποιού συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, όπου μίλησε συντετριμμένη για τη μεγάλη απώλεια και τα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκινημένη η Γιούλη Ζήκου περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού: «Έφυγε η ζωή μου όλη. Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος και μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου. Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Προσπάθησα δίπλα του να γίνω καλύτερος άνθρωπος αλλά δεν τα κατάφερα. Έφυγε, έφυγε… Δεν το πιστεύω. Ξεκίνησαν όλα τον Ιούνιο. Υγρό στον πνεύμονα. Πήγαμε, βγήκαμε σπίτι μας… Παλέψαμε, αγωνίστηκαμε. Λοίμωξη στο αναπνευστικό. Μπήκαμε άλλον έναν μήνα μέσα. Νομίζαμε πάλι ότι θα βγούμε νικητές, αλλά δεν βγήκαμε. Γύρισα πίσω μόνη μου, εκείνος μπήκε στην εντατική. Ερχόμουν κάθε μέρα εδώ του μιλούσα, τον χάιδευα αλλά… Έφυγε όμως… Έφυγε… Έφυγε η ζωή μου όλη».