ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Γιώργος Αγγελόπουλος- Δήμητρα Βαμβακούση: Βάφτισαν την κόρη τους στην Σκιάθο (φωτο)

Η κόρη τους πήρε δύο ονόματα «Ουρανία» και «Μαρία»

Γιώργος Αγγελόπουλος- Δήμητρα Βαμβακούση: Βάφτισαν την κόρη τους στην Σκιάθο (φωτο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βάφτισαν την κόρη τους.

Το ζευγάρι επέλεξε την Σκιάθο για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, αφού είναι η πατρίδα του Ντάνου και τρέφουν και οι δύο μεγάλη αγάπη για το μέρος. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Η κόρη τους πήρε δύο ονόματα, «Ουρανία» και «Μαρία». Όπως είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρώτο είναι για να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή και το δεύτερο είναι για την Παναγία.

Η βάφτιση της μικρής έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ την κόρη του ζευγαριού βάφτισε ο ξάδερφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Νίκος Πρέκας.

Λίγο πριν το μυστήριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό έξω από την εκκλησία. aggelopoulos__2_ aggelopoulos__3_ aggelopoulos__4_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
aggelopoulos__1_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.