ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Ντίνου Καρύδη με την κόρη του Σμαράγδα στο σχολείο

Ο λογαριασμός στούντιο Κλεισθένης στο Instagram θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά στους δικούς του ανθρώπους, με μία αδημοσίευτη φωτογραφία

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Ντίνου Καρύδη με την κόρη του Σμαράγδα στο σχολείο

Ο λογαριασμός στούντιο Κλεισθένης στο Instagram θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ντίνου Καρύδη, με μία αδημοσίευτη φωτογραφία από το φακό του διάσημου φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου.

Στη φωτογραφία αυτή, ο Ντίνος Καρύδης στέκεται με την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη στην πόρτα του δημοτικού σχολείου.

Δείτε τη δημοσίευση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης: «Το @studio_kleisthenis στέλνει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Στη φωτογραφία τον βλέπουμε με την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη στην πόρτα του δημοτικού σχολείου λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.