ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Η επίσκεψη της Έθελ Κένεντι στο πατρικό σπίτι της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (φωτο)

Η Έθελ Κένεντι βοηθούσε έμπρακτα το έργο του σωματείου «Ελπίδα»

Η επίσκεψη της Έθελ Κένεντι στο πατρικό σπίτι της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (φωτο)

Η προσφορά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στα παιδιά που υπέφεραν μέσω του σωματείου «Ελπίδα», φαίνεται να είχε συγκινήσει ιδιαίτερα την Έθελ Κένεντι.

Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Σωματείου, που βοήθησε πολλά παιδιά στην Ελλάδα, μαζί με τις υπόλοιπες κύριες της «Ελπίδας» βοήθησε και εκείνη έμπρακτα το έργο του σωματείου και πολλές φορές έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ αυτού.

Μια προσφορά που ξεκίνησε από τη δεκαετία του ’90 και έφθασε μέχρι πολύ πρόσφατα. Είναι άλλωστε γνωστή η φιλανθρωπική δράση όλων των μελών της οικογένειας Κένεντι που στήριξαν και το έργο του αείμνηστου εμπνευστή και δημιουργού των Special Olympics και πατριάρχη της κρουαζιέρας, καπετάνιου Ανδρέα Ποταμιάνου.

Η στήριξη της Έθελ Κένεντι στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη τα πρώτα χρόνια της πορείας της «Ελπίδας» μετατράπηκε και σε μια στενή φιλία μεταξύ των Κένεντι και της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Πολλές φορές μάλιστα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η Έθελ Κένεντι είχε επισκεφθεί την Ερμιονίδα ως προσκεκλημένη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του συζύγου της, Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Από εκεί είναι και το φωτογραφικό στιγμιότυπο των δύο κυριών μπροστά στο πατρικό σπίτι της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στην Ερμιονίδα ένα καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.