ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Καίτη Γαρμπή: «Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί… να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»

Τι είπε η τραγουδίστρια για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της πριν από τέσσερα χρόνια

Καίτη Γαρμπή: «Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί… να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»

Η Καίτη Γαρμπή, μιλώντας για τον Διονύση Σχοινά, θυμήθηκε και σχολίασε τη ληστεία στο σπίτι τους, στη Νέα Ερυθραία, πριν από τέσσερα χρόνια.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο «Πρωινό Σου Σου» την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Αυτός ο άντρας λοιπόν με έκανε να νιώθω βασίλισσα. . Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κρατάει, τώρα, 30 χρόνια. Αν ο Διονύσης μού έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη».

Για τη ληστεία, η τραγουδίστρια θυμήθηκε: «Εκείνη τη στιγμή το ότι o άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου… γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος και τους είπε “θα σας δώσω ό, τι θέλετε”. Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους, δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιανουάριο του 2024, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έζησαν τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι όταν έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας. Τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στην οικία τους στη Νέα Ερυθραία, τους έδεσαν και με την απειλή όπλων κατάφεραν να τους αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.