ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals

Κώστας Τσουρός: Εμμονικός θαυμαστής της Φαίης Σκορδά τον έψαχνε με μαχαίρι

«Ήθελε να με καταστρέψει επειδή πίστευε ότι εγώ ήμουν η νέα σχέση της Φαίης»

Κώστας Τσουρός: Εμμονικός θαυμαστής της Φαίης Σκορδά τον έψαχνε με μαχαίρι

Με αφορμή την περίπτωση της εμμονικής θαυμάστριας του Γιάννη Πλούταρχου, ο Κώστας Τσουρός στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την Κυριακή, μοιράστηκε τη δική του προσωπική εμπειρία με θαυμαστή της Φαίης Σκορδά. 

«Να σας πω εγώ τι έχω αντιμετωπίσει που ήταν πολύ επικίνδυνο και μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη. Πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, το “Πρωινό”, ήταν η πρώτη χρονιά που βρέθηκα στην ψυχαγωγία. Τότε υπήρξαν κάτι δημοσιεύματα ότι είχα σχέση με τη Φαίη Σκορδά -μπούρδες, αυτά που γράφουνε. Ήταν λοιπόν ένας εμμονικός θαυμαστής της, ο οποίος θεωρούσε ότι ήμουν η σχέση της και είχε έρθει έξω από το πλατό κρατώντας μαχαίρι και με έψαχνε να με βρει για να με καταστρέψει επειδή πίστευε ότι εγώ ήμουν η νέα σχέση της Φαίης», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος περιέγραψε αναλυτικά τι συνέβη όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον τύπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν τόσο τρομακτικό που είχαν μπει στη μέση όλοι οι σεκιούριτι- είμασταν στα στούντιο Κάππα- φαντάζομαι η Φαίη θα το θυμάται και θα μπορεί να το επιβεβαιώσει. Προσπάθησαν να με φυγαδεύσουν… Ήθελε να πει ότι “η Φαίη είναι δική μου και θα σε καταστρέψω”. Φανταστείτε τι τρέλα μπορεί να υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων», κατέληξε ο παρουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.