Με αφορμή την περίπτωση της εμμονικής θαυμάστριας του Γιάννη Πλούταρχου, ο Κώστας Τσουρός στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την Κυριακή, μοιράστηκε τη δική του προσωπική εμπειρία με θαυμαστή της Φαίης Σκορδά. 

«Να σας πω εγώ τι έχω αντιμετωπίσει που ήταν πολύ επικίνδυνο και μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη. Πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, το “Πρωινό”, ήταν η πρώτη χρονιά που βρέθηκα στην ψυχαγωγία. Τότε υπήρξαν κάτι δημοσιεύματα ότι είχα σχέση με τη Φαίη Σκορδά -μπούρδες, αυτά που γράφουνε. Ήταν λοιπόν ένας εμμονικός θαυμαστής της, ο οποίος θεωρούσε ότι ήμουν η σχέση της και είχε έρθει έξω από το πλατό κρατώντας μαχαίρι και με έψαχνε να με βρει για να με καταστρέψει επειδή πίστευε ότι εγώ ήμουν η νέα σχέση της Φαίης», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος περιέγραψε αναλυτικά τι συνέβη όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον τύπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν τόσο τρομακτικό που είχαν μπει στη μέση όλοι οι σεκιούριτι- είμασταν στα στούντιο Κάππα- φαντάζομαι η Φαίη θα το θυμάται και θα μπορεί να το επιβεβαιώσει. Προσπάθησαν να με φυγαδεύσουν… Ήθελε να πει ότι “η Φαίη είναι δική μου και θα σε καταστρέψω”. Φανταστείτε τι τρέλα μπορεί να υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων», κατέληξε ο παρουσιαστής.