ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Λάκης Κομνηνός: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 80ά γενέθλιά του

Το ασπρόμαυρο στιγμιότυπο της εταιρείας παραγωγής

Λάκης Κομνηνός: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 80ά γενέθλιά του

Με ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο του ηθοποιού, η Φίνος Φιλμ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Λάκη Κομνηνό ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1944 και έχει συμμετάσχει σε πολλές από τις πιο εμβληματικές ελληνικές ταινίες του παλιού κινηματογράφου.

Η εταιρεία παραγωγής έγραψε στο Instagram: «Τα 80 κλείνει σήμερα ο γοητευτικότατος Λάκης Κομνηνός! Ευχές από όλους εμάς για χρόνια πολλά και καλά!».

Ο Λάκης Κομνηνός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λέσβο. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη, τη Δραματική Σχολή του Κ. Μιχαηλίδη και την Ακαδημία Τεχνών του Ιλινόις στις ΗΠΑ. Υπήρξε ένας από τους γοητευτικούς άντρες των ταινιών του Γιάννη Δαλιανίδη, του Κώστας Καραγιάννη και του Νίκου Φώσκολου.

Ο ίδιος πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες, «Γοργόνες και Μάγκες» στο πλευρό της Μαίρης Χρονοπούλου η οποία «έφυγε» σε ηλικία 90 ετων στις 6 Οκτωβρίου.

Με ένα στιγμιότυπο από την εμβληματική σκηνή του μιούζικαλ, ο Λάκης Κομνηνός αποχαιρέτησε την ηθοποιό. Αφού το ανάρτησε στο Facebook, αρκέστηκε να γράψει «καλό ταξίδι» στο κινηματογραφικό του ζευγάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.